Taalselectie

imageimageimageimageimage
 
 
Wij, missionarisssen van het Heilig Hart,
zijn leden van een actieve congregatie die als bijzondere opdracht hebben
in het contact met de wereld, de dingen, de dieren en de mensen
de goedheid van God zichtbaar te maken en misschien zelfs te vermeerderen.
Ons wordt gevraagd de weg van het hart te gaan.
S. van Tilborg msc

Uitspraken van MSC'ers

Hoewel Nico nooit is uitgezonden werd hij als hoofd van de propaganda nauw betrokken bij het missiewerk. Tentoonstellingen, kerstkaartenacties, loterijen en vooral ook verkopingen van via de missie geïmporteerde artikelen brachten het nodige geld op voor het werk daar.

Nico Akerboom msc

Nieuwsarchief

Chevalier Home in de Filippijnen

206chevalierhomeIn de Filippijnse provincie van MSC is het "Chevalier Home" gerealiseerd, een thuis voor senior MSC-ers. Dit werd mogelijk gemaakt, mede met hulp van weldoeners in de Filippijnen en daarbuiten, waaronder de Nederlandse provincie.

Op dit moment is het nog leeg en rustig. Binnenkort zal het gevuld worden met het geluid van medebroeders die de goede herinneringen en de wijsheid, die spreekwoordelijk komt met de jaren, uitwisselen. Het moment waarop hangt af van de overheid, die de vereiste toestemming daartoe gaat geven. Misschien duurt het nog even voor het nieuwe MSC Huis in gebruik genomen kan worden. Op zaterdag, 15 maart, werd het gebouw plechtig ingezegend door Mgr. Arci Abellana MSC.
Het Chevalier Home, dat gebouwd is op de plaats van het vorige provincialaat aan de 4th Street in Quezon City, is gelegen vlak tegenover het huidige provincialaat aan Gilmore Avenue.