Taalselectie

imageimageimageimageimage
 
 
Wij, missionarissen van het Heilig Hart,
zijn leden van een actieve congregatie die als bijzondere opdracht hebben
in het contact met de wereld, de dingen, de dieren en de mensen
de goedheid van God zichtbaar te maken en misschien zelfs te vermeerderen.
Ons wordt gevraagd de weg van het hart te gaan.
S. van Tilborg msc

Spiritualiteit

De dialoog die ‘missie’ heet, voltrekt zich niet alleen in het domein van geloof en religie. Ook de sociaal-economische werkelijkheid, de politiek en de cultuur, kortom alles wat alles kan bijdragen of afbreuk doen aan het geluk van mensen en aan het welzijn van onze samenleving wordt in deze dialoog betrokken. Waar geluk en welzijn in het geding zijn, daar mogen christenen zich niet aan hun zending onttrekken.

Moved by the World

kaft boek kengels

nederlands

Boeken en brochures

Het Charisma van Jules Chevalier en de Identiteit van de Chevalier Familie

boekhanskwakman mIn september 2011 verscheen “Jules Chevalier’s Charism and the Identity of the Chevalier Family”. Op 17 mei 2013 is daarvan de Nederlandse vertaling verschenen.

In deze publicatie van Hans Kwakman (Cor Novum) worden enkele facetten van Chevalier’s visie naar voren gebracht, die tot nu toe onderbelicht bleven.

De vertaling is verzorgd door Hannie Jansen en Ben Verberne msc. Het boek is voor de prijs van €10,00 inclusief verzending te verkrijgen.

Belangstellenden kunnen ook het boekje in het Engels opvragen bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..