Taalselectie

imageimageimageimageimage
 
 
Wij, missionarissen van het Heilig Hart,
zijn leden van een actieve congregatie die als bijzondere opdracht hebben
in het contact met de wereld, de dingen, de dieren en de mensen
de goedheid van God zichtbaar te maken en misschien zelfs te vermeerderen.
Ons wordt gevraagd de weg van het hart te gaan.
S. van Tilborg msc

Spiritualiteit

Een biddende gemeenschap is uitdrukking van ons zoeken naar God. Temidden van onze samenleving zoeken we inspiratie in de barmhartigheid van God. Biddend vragen we om in onze wereld, hoe hard en banaal die ook is, Gods mysterie te blijven zien. Bidden is een aanhoudende vraag dat wij arm tot in de geest zullen worden.

Moved by the World

kaft boek kengels

nederlands

Boeken en brochures

Brochure Bezield door Maria

BezielddoorMariaIn het buitenland vonden er in de vorige eeuw al langer traditionele zigeunerbedevaarten plaats met Maria als centrale middelpunt, zoals in Kevelaer in Duitsland, Banneux in België, Saintes-Maries de la Mer en Lourdes in Frankrijk en Fátima in Portugal.

Tot groot verdriet van Hannes Weiss (1928-2011), aan wie de brochure Bezield door Maria is gewijd, kende Nederland die traditie niet. In 1981 nam hij daarom het initiatief voor een jaarlijkse Sintibede-vaart naar de Kapel in ’t Zand te Roermond. Door zijn toedoen kon deze bedevaart voor de Sinti en woonwagenbewoners, samen met de burgers van Roermond en verre omstreken jaarlijks plaatsvinden. 

Bezield door Maria
Hannes Weiss, Sinto en bedevaartleider

Een uitgave van de Stichting Media PWN, Emmaplein 19 B, 5211 VZ ’s-Hertogenbosch, tel. 073-6921399, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

48 pagina’s, rijk geïllustreerd.
Vormgeving: Licis-Vormgeving, Heeswijk
Druk: Wihabo, Geffen
© 2013 - ISBN 978 90 814 0944 5

Bestellen: Maak € 5,00 (incl.porto) per exemplaar over op bankrekeningnummer 3246.31.219 ten name van de Stichting Media PWN te ’s Hertogenbosch.

U kunt deze brochure ook downloaden:
pdfBrochure Bezield door Maria