Overlijdensberichten
Slider

Pater Herman Vernooij overleden

Herman werd op 22 januari 1939 in Veldhuizen geboren. Hij groeide op in een gezin met 6 kinderen en kreeg van zijn ouders de doopnamen Hermanus Gerardus Johannes mee. Herman hoorde de verhalen van andere religieuzen in de familie en daarom wilde hij graag missionaris worden. In een portret vanwege zijn 50-jarig jubileum omschrijft Herman het zo: “Bijna op het einde van de lagere school, toen ik met mijn vader

Lees verder

Pater André Gijsberts overleden

Op 13 februari 2018 is Pater André Gijsberts overleden. Hij werd geboren in Sittard, in de MSC-parochie van Overhoven, op 16 november 1930. De begrafenisplechtigheid zal plaatsenvinden op.... in de kapel van Huize Notre Dame.

Lees verder

Pater Henk Groenewegen overleden

Pater Henk Groenewegen msc is op dinsdag 2 juli 2019 in de Filipijnen (Manila-Angeles City) overleden. De begrafenisplechtigheid zal op maandag 8 juli 2019 plaatsvinden in Angeles City, Filipijnen. Op zaterdag 3 augustus 2019 om 10.30 uur is er een gedachtenisviering voor pater Henk Groenewegen in de kapel van 'Notre Dame' in Tilburg.

Lees verder

Pater Antoon Revers overleden

Op 21 maart is in het ziekenhuis van Niteroi (bij Rio de Janeiro) pater Antoon Revers msc overleden. Een dank- en gedachtenisviering zal plaatsvinden op zaterdag 5 mei 2018 om 11.00 uur in de kapel van "Notre Dame"

Lees verder